Składniki:
jabłko kwaśne | 2 szt. |
kefir | 1/2 litra |
mąka | 2 szklanki |
jajko | 3 szt. |
olej do smażenia | |
cukier waniliowy | 1 szt. |
cukier puder | 1/3 szklanki |
sól | |
proszek do pieczenia | 1 płaska łyżeczka |
jabłko kwaśne | 2 szt. |
kefir | 1/2 litra |
mąka | 2 szklanki |
jajko | 3 szt. |
olej do smażenia | |
cukier waniliowy | 1 szt. |
cukier puder | 1/3 szklanki |
sól | |
proszek do pieczenia | 1 płaska łyżeczka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: