Przepis i sposób przygotowania na: Kotleciki faszerowane mozzarellą i suszonymi pomidorami
Kroki postępowania
Smacznego !
p.s. z podanych składników wychodzi ok 12 małych kotlecików
łopatka bez kości |
400 gram
|
cebula |
1 sztuka
|
kajzerka |
1 czerstwa
|
mleko |
1/3 szklanki
|
jaja |
2 sztuki
|
mozzarella |
1/2 kulki
|
pomidory suszone w zalewie |
6 sztuk
|
natka pietruszki |
3 łyżki
|
Zioła prowansalskie suszone Prymat |
1/2 łyżeczki
|
sól, pieprz |
|
Bułka tarta klasyczna Prymat |
do panierowania
|
olej |
do smażenia
|
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: