Składniki:
podwójna pierś kurczaka | 1 |
ogórek konserwowy Smak | 1 |
żółty ser | 50 g |
masło | 50 g |
jajko | 1-2 |
sól, pieprz ziolowy, papryka, curry | do smaku |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 6 lyzek |
olej do smażenia |
podwójna pierś kurczaka | 1 |
ogórek konserwowy Smak | 1 |
żółty ser | 50 g |
masło | 50 g |
jajko | 1-2 |
sól, pieprz ziolowy, papryka, curry | do smaku |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 6 lyzek |
olej do smażenia |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: