Sposób przygotowania

Makaron gotujemy w osolonej wodzie, odcedzamy. Na patelnie wrzucamy pokrojona w drobną kosteczkę cebule, posiekany czosnek, kawałki kurczaka, polewamy olejem, przyprawiamy solą, pieprzem, curry, przyprawą orientalną, smażymy. Jak mięsko i cebulka zarumienią się, zalewamy bulionem wymieszanym z łyżeczką przecieru pomidorowego. Dodajemy fasolkę szparagową, posiekaną pietruszkę, dusimy ok 10 minut. Do półmiska wrzucamy makaron, mieszamy z sosem. Smacznego!!!

Komentarze

  • 3
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    apetyczne - głosik ode mnie :-)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Koper

    Kolejny przepis z Twojej księgi do wypróbowania :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    agnieszka189

    uwielbiam makarony
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    jolaxa

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    dobre
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Agnik

    mniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Karolcia12

    takiej wersji nie próbowałam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !