Sposób przygotowania

Jajka rozkłócić, wymieszać z mlekiem i olejem. Suche produkty wymieszać, dodać do masy jajecznej. Czekoladę posiekać na kawałki, dodać do ciasta. Na koniec wmieszać pokrojone w kostkę owoce. Nałożyć ciasto do foremek na muffinki do 3/4 ich wysokości.

Kruszonka:
100 g migdałów,
20 g margaryny,
3 czubate łyżeczki cukru.

Migdały sparzyć wrzątkiem i obrać ze skórki. Zmielić w blenderze. Zagnieść z pozostałymi składnikami. Gotową kruszonką posypać muffinki. Piec ok. 25 min w temp. 180st.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    ewka1978

    pychota
  • 1
    original
    Opublikowano

    treonina

    świetne!
  • 2
    15
    Opublikowano

    Aneta41

    jakie śliczne!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Betka

    ależ ja uwielbiam muffinki!;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Fiffi

    piękne i pyszne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Agnieszka107

    uwielbiamy takie :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    emeslive

    Wyglądają smakowicie :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    ojj zjadłabym taką muffineczkę :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !