Sposób przygotowania

Wymieszaj bułkę tartę, parmezan, czosnek, sól i pieprz.
Pokrój cukinię na cienkie plastry. Namocz je w mleku i obtocz w panierce. Piecz w piekarniku (160C) przez ok.20 minut

Gotowe!

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    halina55

    Mmmm...pyszne!
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    to lubię :)
  • 1
    dsc05018
    Opublikowano

    Pietruszka

    Fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    gosia1988

    pomysłowe
  • 2
    original
    Opublikowano

    Beatris

    Smakowicie wyglądają. Mam na nie ogromną ochotę.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Monika-twin

    ale super pomysł
  • 1
    dsc_0327
    Opublikowano

    mariel78

    cukinia najlepsza na świecie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !