Sposób przygotowania

Zagotować wodę w garnku, na wrzątek wrzucić owoce bzu czarnego. Przykryć pokrywką i odstawić na pół godziny. Po tym czasie wsypać cukier i kwasek. Dokładnie wymieszać. Przecedzić przez drobne sitko. Zagotować, zdjąć szumowinę i gorący sok przelać do butelek.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    suzana

    smakowita propozycja
  • 0
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    fajny
  • 4
    original
    Opublikowano

    Beata73

    przepyszny i mocno aromatyczny!
  • 4
    original
    Opublikowano

    Beata73

    przepyszny i mocno aromatyczny!
  • 2
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    idealny do herbaty
  • 1
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    ma super aromat
  • 0
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    na przeziębienie super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !