Sposób przygotowania

Cebulę kroimy w drobną kostkę i smażymy. Filet z kurczaka (lub inne drobiowe mięso z rosołu, około ½ kg) rozdrabniamy w blenderze, przekładamy do miski. Marchewkę i ser feta kroimy w kostkę, razem z cebulką dodajemy do mięsa. Wbijamy jajko, dodajemy 2 łyżki bułki tartej, przyprawiamy i dokładnie mieszamy. Z powstałej masy formujemy kotleciki, obtaczamy w bułce tartej i smażymy z obu stron na złoty kolor na rozgrzanej oliwie.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Kekerboom

    pysznie wygladają.
  • 3
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    ekstra wyglądają
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Kamila/kami007

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    uwielbiam takie kotleciki! W Twoim wydaniu muszą być bardzo smaczne :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !