Sposób przygotowania

Ryz gotujemy według przepisu na opakowaniu . Po ugotowaniu studzimy ,wyciągamy z woreczka wkładamy do miski. Tuńczyka lekko odsączamy na sitku z nadmiaru oleju. Odsączonego dodajemy do ryżu .Mieszamy doprawiając pieprzem do smaku. Awokado obieramy i kroimy w kosteczkę. Ogórka myjemy i kroimy w kostkę lub półplasterki Mieszamy .

Komentarze

  • 2
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    polecam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Andysz

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Betka

    lubię salatki z tuńczykiem;))
  • 0
    14589962_10208420256398366_6230213560350416002_o
    Opublikowano

    Wiesława1

    fajna
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Piotr-21

    smaczna
  • 0
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    ciekawe połączenie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !