Sposób przygotowania

Krok 1 / 3

Młode tegoroczne odrosty jasnozielone z sosny zalewamy wodą do równości i gotujemy dość długo, około 2 godzin.Zostawiamy na ponad 12 godzin.


Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    pioge7

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    fijolek91

    ciekawe
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    sylwia / sytofala

    też jestem już po syropku z sosny , super na kaszel , ja robię bez cytryny , ale ten na pewno jest pyszny :)
  • 4
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    pycha
  • 3
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    kiedyś robiłam i wiem,że warto.
  • 2
    original
    Opublikowano

    anemon

    Warto mieć taki syrop w zapasie.
  • 0
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    dla mnie cos niespotykanego
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    taki przepis na domowy syrop to prawdziwy skarb
  • -1
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    pierwsze słyszę żeby pędy gotować - wystarczy je zasypać cukrem i odstawić a same puszczą sok i będzie syrop
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    domowy najlepszy

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !