Sposób przygotowania

Do 100 ml wrzącej wody wsypac żelatynę,mieszać aż się rozpuści i ostudzić.Umyte,obrane truskawki(po odłożeniu do dekoracji) zmiksować z cukrem.Dodać maślanke,żelatynę i jeszcze raz zmiksować.Masę rozlać do pucharków(mnie wyszło 10) i włożyć do lodówki żeby masa zastygła.Śmietanę ubić z cukrem pudrem i śmietanfixem.Po wyjęciu z lodówki desery ozdobić bitą śmietaną,pozostałymi truskawkami i melisą lub miętą.Smacznego!

Komentarze

  • 6
    original
    Opublikowano

    rosik93

    Masz bardzo ładne zdjęcia i to do każdej potrawy.
  • 0
    original
    Opublikowano

    eli_555

    Staram sę.Nawet sobie kupiłam nowy aparat,żeby zdjęcia ładne wychodziły.Dziękuję za uznanie.
  • 2
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    W sam raz na ten upał.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Emilia21

    mmm pychotka
  • 0
    original
    Opublikowano

    stokrotka

    fajne połączenie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Sarenka

    Pyszny!
  • 0
    original
    Opublikowano

    FAFIK

    Smacznie wygląda!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszne jedzonko.....
  • 0
    original
    Opublikowano

    ela_48

    Ale to smacznie wygląda... I ciekawie zrobione zdjęcie ;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    eli82

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Andzia1977

    fajne,lubie truskawki
  • 0
    14344131_1175334835846825_6586112930612941972_n
    Opublikowano

    Ewa104

    Mmmm....ale pycha!
  • 5
    original
    Opublikowano

    dianix

    wygląda rewelacyjnie. Pzrepiękny a z truskawkami to juz super. Szkoda ,ze sezon się na nie skończył:(
  • 0
    original
    Opublikowano

    Faustyna

    Wygląda cudnie:) Chętnie bym teraz taki zjadła. Truskawki jeszcze są, tylko dość drogie...

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !