Sposób przygotowania

Makaron gotujemy al-dente. Zalewę z kukurydzy odlewamy. Ogórki kroimy w kostkę, cebulę obieramy i również w kosteczkę kroimy. Por kroimy w piórka a szczypiorek drobno siekamy. Szynkę kroimy w większą kostkę. Jaja gotujemy na twardo i w kostkę kroimy. Majonez, musztardę, sól, pieprz i sok z cytryny łączymy razem i dodajemy do pozostałych składników. Dokładnie mieszamy i gotowe. Smacznego!

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    uwielbiam taką :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Andysz

    Taka włoska;) fajna...
  • 2
    original
    Opublikowano

    Amellia

    mniam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !