Sposób przygotowania

Rabarbar obrać z włókien, pokroić w krążki i włożyć do malaksera.
Pokroić chili, obrać czosnek i kawałek imbiru - dorzucić do rabarbaru.
Dodać przyprawy.
Zmiksować na gęstą i dość jednolitą masę, a następnie rozrzedzić wodą.
Sosem zalać wieprzowinę pokrojoną w dużą kostkę i przykryć - piec w temp.180*C przez 90 minut.

Nadaje się do gulaszu z boczku, łopatki i karkówki.
Podawać z makaronem lub ziemniakami.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    ronald88

    ciekawy pomysł:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Pajecznik

    koniecznie musze spróbowac, koniecznie
  • 2
    img_20161130_024927
    Opublikowano

    Habibi

    <b>Zapraszam serdecznie do przejrzenia moich kulinarnych pomysłów oraz do zapoznania się z przepisami na bardzo różnorodne dania *** Każdy znajdzie tutaj coś dla siebie :)</b>
  • 1
    original
    Opublikowano

    Monika63

    fajny pomysł

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !