Sposób przygotowania

Z KILOGRAMA CYTRYN WICISKAMY SOK. ZAGOTOWUJEMY WODĘ Z DODATKIEM CUKRU. DO PRZESTUDZONEJ WODY Z CUKREM DODAJEMY SOK Z CYTRYNY I ODSTAWIAMY ABY ZUPEŁNIE WYSTYGŁA. WYSTUDZONĄ WODĘ Z CYTRYNĄ JEŻELI JEST TAKA POTRZEBA NALEŻY PRZELAĆ PRZEZ GAZĘ. DODAJEMY DO WODY Z CYTRYNĄ SPIRYTUS I DOKŁADNIE MIESZAMY. PRZELEWAMY DO BUTELEK I ODSTAWIAMY W ZIMNE MIEJSCE. PIĆ NAJLEPEIJ TAK PO OKOŁO 3 - 3,5 MIESIĄCA.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kamyk

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Anna69

    Ojojoj aż by się chciało wypić ;)
  • 1
    img_20161130_024927
    Opublikowano

    Habibi

    Również robię cytrynówkę, jednak znacznie lżejszą - mniej spirytusu i wódeczka.
  • 1
    p8230976
    Opublikowano

    monika141

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kikiriki

    mniam
  • 1
    15
    Opublikowano

    Aneta41

    no właśnie coś mocna musi być ta cytrynóweczka
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    Aneta to prawda jest dość mocna ale zawsze można zmniejszyć proporcje :)
  • 1
    20140724_140457
    Opublikowano

    reniatka

    lubie takie naleweczki
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kasiek

    ojjj musi być pyszniutka
  • 1
    original
    Opublikowano

    natkapietruszki@op.pl

    ooo musi być rewelacyjna
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mic

    dobre smaki

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !