Sposób przygotowania

Awokado (koniecznie dojrzałe) obieramy ze skórki, usuwamy pestkę i kroimy w kostkę.

Pomidory sparzamy wrzątkiem, obieramy ze skórki i kroimy w kostkę.

Awokado i pomidory mieszamy z wyciśniętym przez praskę czosnkiem, oliwą (nie żałujemy oliwy;), posiekanym koperkiem oraz solą i pieprzem.

Proponuję spożywać z chrupiącą grzanką.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    agnieszka189

    Widzę, że koperek Doradca proponuje suszony, mnie chodziło o świeży oczywiście;)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Piotr24

    wygląda apetycznie:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Piotr24

    i oczywiście jak zrobię to ze świeżym koperkiem - nie ma porównania z suszonym....
  • 0
    original
    Opublikowano

    Justyna28

    ciekawy przepis
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Joanna46

    Fajna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Nemsik

    lubię awokado, ale trzeba dobrze sprawdzać czy jest dojrzałe bo w sklepach często można spotkać twarde
  • 1
    original
    Opublikowano

    Cukiereczek13

    fajnie wygląda ;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    manaika

    wygląda super!
  • 0
    original
    Opublikowano

    adam1f

    dobra
  • 1
    original
    Opublikowano

    Beata73

    lubię wszystko co jest z avocado

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !