Sposób przygotowania

Margarynę ucieramy z cukrem. Białka oddzielamy od żółtek.Mąkę mieszamy z proszkiem do pieczenia. Białka ubijamy na sztywną pianę. Do utartej margaryny dodajemy po jednym żółtku i dalej ucieramy. Następnie dodajemy mąkę wymieszaną z proszkiem do pieczenia. Na koniec dodajemy ubitą pianę. Do wysmarowanej blaszki dajemy przygotowane ciasto. Na nie można dać masę serową lub makową.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    1j1o1l1a1

    może sie przydać...zapisuję:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    świetny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    super
  • 1
    15
    Opublikowano

    Aneta41

    muszę kiedyś tak zrobić
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    świetne
  • 1
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    bardzo dobry
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    fajny przepis.
  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    ciasta to ja uwielbiam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !