Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Zielono - czerwona sałatka

0.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

fasolka szparagowa zielona
30 dag
groszek zielony
20 dag
pomidor
4 sztuki
cebula
1 sztuka
sól
Sklep Prymat
pieprz
Sklep Prymat
olej
3 łyżki
natka pietruszki
1/2 pęczek
melisa

Przepis i sposób przygotowania na: Zielono - czerwona sałatka

Fasolkę oczyszczamy, kroimy na niewielkie kawałki i gotujemy razem z groszkiem. Odcedzamy. Dodajemy pomidory pokrojone w kostkę, posiekaną cebulkę. Melisę, natkę pietruszki bardzo drobno siekamy i ucieramy z olejem, stopniowo dodajemy sok z cytryny. Powstałym sosem polewamy sałatkę.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

adam1f 02.04.2012 06:42
dobra

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak