Składniki:
jelenina | 80 dag |
masło | 80 g |
mąka | 2 łyżki |
cebula | 2 sztuki |
seler | 2 sztuki |
marchew | 1 sztuka |
szałwia | troche |
rozmaryn | trochę |
cukier | 2 łyżki |
oliwa | 4 łyżki |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
wino czerwone | 1 szkl |
ocet | 4 łyzki |
jelenina | 80 dag |
masło | 80 g |
mąka | 2 łyżki |
cebula | 2 sztuki |
seler | 2 sztuki |
marchew | 1 sztuka |
szałwia | troche |
rozmaryn | trochę |
cukier | 2 łyżki |
oliwa | 4 łyżki |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
wino czerwone | 1 szkl |
ocet | 4 łyzki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: