Sposób przygotowania

Ryż brązowy gotujemy w osolonej wodzie .Odcedzamy studzimy . Udko gotujemy do miękkości w wodzie z dodatkiem przyprawy uniwersalnej . Po ugotowaniu obieramy je kroimy na kawałki i łączymy z ryżem . Pieczarki marynowane kroimy w kosteczkę ,marchewkę kroimy drobno.Wszystko mieszamy .Pomidora obieramy z skórki i kroimy w kostkę Doprawiamy sola ,pieprzem

Komentarze

  • 1
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    Pyszne warto wypróbować
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    artur7

    pyszne
  • 4
    original
    Opublikowano

    Agnieszka_B

    Sałatki z kurczakiem należą do moich ulubionych, więc chętnie z przepisu skorzystam:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    aginaa

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !