Składniki:
kapusta biała | 1 główka |
cienka kiełbasa | 30 dkg |
mięso wołowe ugotowane (może byćz rosołu) | 50 dkg |
pieczarki | 50 dkg |
sól i pieprz | do smaku |
koncentrat pomidorowy | |
olej do smażenia | |
boczek wędzony | 50 surowy |
kapusta biała | 1 główka |
cienka kiełbasa | 30 dkg |
mięso wołowe ugotowane (może byćz rosołu) | 50 dkg |
pieczarki | 50 dkg |
sól i pieprz | do smaku |
koncentrat pomidorowy | |
olej do smażenia | |
boczek wędzony | 50 surowy |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: