Sposób przygotowania

Truskawki i szparagi myjemy i osuszamy.Truskawki obieramy z szypułek i kroimy w ćwiartki. Banany kroimy w plastry.Oprószamy cukrem pudrem.Szparagi pokroić w 2 cm kawałki.Smażymy 10 minut na oliwie. Doprawiamy sokiem z cytryny. Szynkę kroimy w plasterki.Truskawki, szparagi i szynkę mieszamy i dodajemy majonez. Dekorujemy melisą na koniec. To połączenie smaków jest nieco dziwne ale bardzo smaczne.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    leonkot

    rruskawmi z szparagami? zaskakujące połaćzenie
  • 1
    original
    Opublikowano

    leonkot

    rruskawmi z szparagami? zaskakujące połaćzenie
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    marcinek

    Zgadzam się
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    marcinek

    Zgadzam się
  • 0
    14589962_10208420256398366_6230213560350416002_o
    Opublikowano

    Wiesława1

    lubie takie po.łaczenia
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    zaskakujące połączenie ale kto wie, może fajnie smakować ....

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !