Sposób przygotowania

Mięso zmielić. Oręby namoczyć w wodzie i dodać do mięsa, cebulę pokroić w kostkę i dodać też do mięsa, dodać jaja i przyprawy. Wyrobić, uformować klops i piec w piekarniku w 200 stopniach ok. godzinę.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    iziona

    Robię klopsa,ale otrębów jeszcze nie dodawałam
  • 2
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    fajny pomysł
  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    ciekawy pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    Magdalena1110

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Bartolomeo

    ciekawe
  • 2
    original
    Opublikowano

    banditka

    z otrębami nie piekłam pomyslowe
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    iknbozka

    fajne
  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    ciekawy przepis
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    usmiech

    ciekawe
  • 0
    original
    Opublikowano

    manaika

    ciekawy pomysł

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !