Sposób przygotowania

rydze umyć ugotować pokroić w paski i zalać octem i pozostawić na 2 godz. paprykę umyć usunąć komorę nasienną i pokroić ją w paseczki marchew umyć,obrać i zetrzeć na tarce cebulę obrać i pokroić w kostkę wszystkie warzywa dusić na oliwie i dodać je potem do rydzów wymieszać i odstawić na 2 godz. po upływie czasu dodać przyprawy wymieszać i dawać do słoików.pasteryzować 20 min.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    justyna54

    jest prze pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Elżbieta17

    Ciekawy przepis, muszę wypróbować:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    pyszne grzyby,więc i sałatka zapewne pycha, trzeba wypróbować
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Anna169Hosz

    Zapowiada się smacznie.
  • 1
    img_20161130_024927
    Opublikowano

    Habibi

    kocham rydze :)))

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !