Sposób przygotowania

Śledzie wymoczyć z soli, pokroić w większą kostkę, skropić octem, odstawić na pół godziny. Cebulę posiekać, por pokroić w krążki. Jogurt wymieszać z protomajonezem, solą i pieprzem. Powstały sos połączyć z matiasami, cebulą i porem. Dokładnie wymieszać.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    halinka1011

    świetny przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Renata16

    fajna i apetyczna:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    koala

    pyszna :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !