Sposób przygotowania

Jabłka kroję drobno i posypuje je delikatnie cukrem, cynamonem i skrapiam je kwaskiem cytrynowym.
Banany kroję drobno i również skrapiam je kwaskiem cytrynowym (banany i jabłka zachowają swój kolor).
Jabłka i banany mieszam razem i podaje dzieciom na przekąskę.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    fajna:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ania67

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Elżbieta17

    Musi być pyszna:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    piotereq

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    eli82

    ee tam, nie tylko dla dzieci ;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    joanna77

    mniam,sama bym zjadła
  • 1
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    świetna
  • 2
    original
    Opublikowano

    Magdalena1110

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    smaczna
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Elżbieta17

    smaczna i zdrowa:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    malaczarna23

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    gosia561

    zdrowo
  • 1
    original
    Opublikowano

    Małgorzata71

    ja tez sie skusze,ale nie dam cukru _ pyszna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Anna169Hosz

    Nigdy nie łączyłam bananów z jabłkami- podoba mi się.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !