Sposób przygotowania

Jajka ugotować na twardo. Bułkę namoczyć w mleku. Ostudzone jajka obrać ze skorupek, pokroić w kostkę dodać odciśniętą bułkę. Koperek opłukać, posiekać dodać do reszty składników doprawić solą i pieprzem. Dokładnie wymieszać masę i uformować kotlety. Na rozgrzanym tłuszczu smażymy kotlety na złoty kolor.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    kate.500

    pycha
  • 2
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    świetne! na pewno zrobię, jak w domu zabraknie mięsa na mielone :-)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Angelika6

    na pewno je zrobię , bo dawno nie jadłam
  • 0
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    lubię

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !