Sposób przygotowania

Rozgrzać piekarnik do 180 stopni, na blasze ustawić 12 papierowych foremek.
Do naczynia wsypać ciasto z opakowania, dodać jajka, rozpuszczoną, schłodzoną margarynę Kasia i wodę, dokładnie wymieszać mikserem, wsypać kulki czekoladowe, równomiernie je rozprowadzić. Ciasto nakładać do foremek po ok. 2 łyżki i wstawić do nagrzanego piekarnika.
Piec babeczki na środkowym poziomie piekarnika 18 minut, po upieczeniu wyjąć i ostudzić.
Lukier: 5 łyżek cukru pudru + 50 ml wrzącej wody, kolorowe kuleczki ozdobne,
posypka kolorowa
Zrobić lukier rozcierając cukier puder z wrzącą wodą, jeśli jest za gęsty zwiększyć ilość wody, polukrować zimne babeczki, posypać kolorowymi, ozdobnymi kuleczkami i posypką.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    bejciu24

    pyszności
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Janek1

    wspaniałe
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Pola2

    smaczne i ładne
  • 1
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    pięknie udekorowane !
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    gosia561

    ale kolorowe

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !