Sposób przygotowania

Mięso podzielić na plastry i natrzeć wszystkimi przyprawami. Następnie włożyć na roztopiona margarynę i smażyć z obu stron pod przykryciem. Po ok 30 min. takiego smażenia podlać wodą i dusić do miękkości. Sos zaciągnąć wodą z maka(1,5 łyżki mąki na większą połowę szklanki wody).

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 1
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    pyszna i karkówka i sosik
  • 1
    original
    Opublikowano

    magdziorka6

    karkówka zawsze dobra jest

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !