Sposób przygotowania

• na każdym plastrze szynki rozsmarować musztardę, położyć na wierzch plaster sera zwinąć w rulonik, zawinąć w folię aluminiową i włożyć na godzinę do lodówki,
• z miodu, oliwy, sosu sojowego, soku z limonki, soli i pieprzu zrobić sos,
• sałatę umyć, dokładnie osuszyć,
• porwać na kawałki, dodać listki mięty, połowę groszku i porzeczek, polać połową sosu, delikatnie wymieszać,
• rozłożyć na talerze,
• ruloniki wyjąć z lodówki, zdjąć folię, pokroić na centymetrowe kawałki,
• rozłożyć na sałatce, posypać pozostałymi porzeczkami i groszkiem, polać sosem

Komentarze

A Ty, co o tym myślisz?

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !