Sposób przygotowania

Migdały sparzyć, obrać ze skórki, przepuścić przez maszynkę. Z cukru, wody i octu ugotować polewę do \"nitki\", ostudzić do 60 stopni C i ucierać na gęstą masę. Dodać migdały i rozetrzeć. Przekładać mazurki lub torty.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    trzeba wypróbować;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    eli82

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    eli82

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    eli82

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    eli82

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    Oj,dobry ci on,dobry:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    ela16

    dobre
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    jola1512

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    ronald88

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    ronald88

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    rzenia15

    fajny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Fiffi

    ooo super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Motorek

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    anemon

    Ja kupuję, a tu okazuje się, że można samemu zrobić.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Papryczka

    lubię marcepan
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    pycha !

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !