Sposób przygotowania

Cebulę kroimy i szklimy na maśle w rondelku. Grzyby gotujemy z pokrojonym porem. W międzyczasie dodajemy do nich liść laurowy, majeranek, oregano, sól i pieprz Prymat. Na koniec dorzucamy do nich podsmażoną cebulkę. Gotujemy ok. 1 godziny. Na zakończenie dodajemy do nich zasmażkę z podpalonej mąki i posiekany szczypiorek.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    ja uwielbiam:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    ja też
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ania67

    świetny
  • 1
    original
    Opublikowano

    ronald88

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kopiko1983

    Smaczny!
  • 0
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    uwielbiam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    halina17

    pyszny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    bardzo lubię :-)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Anna169Hosz

    Ja nie dodaje do grzybów majeranku- muszę wypróbować jak będą smakowały "z"??
  • 0
    original
    Opublikowano

    Motorek

    smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !