Sposób przygotowania

Umyte czarne jagody ułożyć w słoikach.Wodę z cukrem zagotować i gorącą zalewę wlać do słoików.Zakręcić i pasteryzować 30 min.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    jak mam jagody zawsze z mlekiem wciągam i na nic innego już nie starcza :o)
  • 2
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    kazdego roku mam taki w zaopatrzeniu;)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Izabela28

    klasyczny, zawsze dobry kompot:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    wolochski

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Kopiko1983

    Pyszny!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !