Sposób przygotowania

Skrzydełka umyć,zalać czterema szklankami wody,gotować około 10 minut i odlać wodę.Czosnek obrać i przecisnąć przez praskę.Na patelni rozgrzać olej,dodać czosnek,miód,imbir,wlać sos sojowy i podgrzewać ,mieszając,aż do połączenia składników.Do garnka ze skrzydełkami wlać sos i bulion.Gotować około 30 minut.Podawać z ziemniakami piure i sałatką z kalafiora,pomidorów i kukurydzy.Smacznego!

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Ania67

    bardzo fajne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Iwona45

    ekstra
  • 1
    original
    Opublikowano

    m1monika

    świetne;)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !