Sposób przygotowania

Miąższ arbuza oddzielić od skórki, pokroić w dosyć grubą kostkę, usuwając gniazda nasienne. Ułożyć w salaterce, skropić sokiem z cytryny, oprószyć cukrem pudrem i cukrem waniliowym. Wstawić do lodówki.
Sałatkę podawać mocno schłodzoną.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    pyszności
  • 1
    original
    Opublikowano

    izapozdro

    jak będą dostępne arbuzy,muszę zrobic
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    traktorek

    a ja zawsze myślę jak odmienić arbuza a to takie proste
  • 2
    original
    Opublikowano

    jeta72

    Pyszne,aż ślinka leci na samą myśl;)
  • 2
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    uwielbiam arbuz
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    świetne na upały
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    pyszna
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    smaczne na upalne dni
  • 3
    original
    Opublikowano

    Motorek

    smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    super deser
  • 0
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    mniam mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    ronald88

    supcio
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    świetna
  • 0
    original
    Opublikowano

    alaaa

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ania67

    Bardzo fajna
  • 1
    original
    Opublikowano

    pestka

    na nadchodzące upały to świetna sałatka
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    w sam raz na upalne dni :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !