Sposób przygotowania

Żelatynę wymieszać w 1/2 szklanki zimnej wody,odłożyć na 10 minut aby napęczniała, następnie zagotować. Wiśnie z cukrem zalać 2 szkl wrzącej wody. Gotować około 5 minut, pod koniec gotowania dodać żelatynę, wymieszać. Rozłożyć do salaterek, ostudzić. Taką galaretką można przekładać ciasta.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    nic tylko czekać na wisienki
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kate131

    fajna
  • 3
    original
    Opublikowano

    jeta72

    pyszna!!!
  • 2
    original
    Opublikowano

    ankaryba

    taka jest najlepsza :-)
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Fajny pomysł.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczna galaretka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !