Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka z fasolki szparagowej

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

fasolka szparagowa 50 dg
cebula 1 sztuka
sól do smaku
cukier
Kwas cytrynowy Prymat
olej 2 - 3 łyżki
musztarda 1 łyżeczka
cząber 3 - 4 listki

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka z fasolki szparagowej

Fasolkę ugotować w wodzie z dodatkiem soli i cukru. Następnie pokroić w skośne paski. Cebulę drobno pokroić i wymieszać z fasolką. Z oleju, kwasku, musztardy i cząbru zrobić sos. Wszystko razem wymieszać.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak