Przepis i sposób przygotowania na: Rybne kotleciki
Kroki postępowania
Czosnek obrać, posiekać i dodać do cebuli.
Smacznego!
mrożony filet z dowolnej ryby | 30 dag |
cebula | 1 szt |
czosnek | 2 szt |
otręby pszenne | 1 łyżka |
otręby owsiane | 1 łyżka |
otręby żytnie | 1 łyżka |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 2 łyżka |
natka pietruszki | 1 łyżka |
pieprz | |
sól | |
olej do smażenia | |
jajko | 1 szt |
Przyprawa do ryb i owoców morza Prymat | 1 łyżeczka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: