Składniki:
filety rybne | 70 dag |
sól do smaku | |
Pieprz cytrynowy mielony Prymat | do smaku |
olej do smażenia | |
bulion warzywny | 1/2 szkl |
śmietana 18 proc | 200 g |
koperek | 1/2 pęczka |
masło | 2 łyżki |
mąka pszenna | 1,5 łyzki |
filety rybne | 70 dag |
sól do smaku | |
Pieprz cytrynowy mielony Prymat | do smaku |
olej do smażenia | |
bulion warzywny | 1/2 szkl |
śmietana 18 proc | 200 g |
koperek | 1/2 pęczka |
masło | 2 łyżki |
mąka pszenna | 1,5 łyzki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: