Składniki:
Pstrąg tęczowy | 4 sztuki |
cebula | 1 sztuka |
papryka | 1 sztuka |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | 4 łyżeczki |
cytryna | 0,5 sztuki |
sól do smaku | |
Przyprawa do ryb i owoców morza Prymat | 6 łyżeczek |
Pstrąg tęczowy | 4 sztuki |
cebula | 1 sztuka |
papryka | 1 sztuka |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | 4 łyżeczki |
cytryna | 0,5 sztuki |
sól do smaku | |
Przyprawa do ryb i owoców morza Prymat | 6 łyżeczek |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: