Składniki:
matiasy | 8 plastrów |
jabłka | 2 szt. |
cebula | 2 szt. |
majonez | 200 ml |
kukurydza | 8 minikolb |
cebula | 1/2 szt. |
Musztarda miodowa Prymat | 4 łyżki |
oliwa | 2 łyżki |
oliwki | 2 łyżki |
ogórki | 2 szt. |
jajko ugotowane na twardo | 4 szt. |
matiasy | 8 plastrów |
jabłka | 2 szt. |
cebula | 2 szt. |
majonez | 200 ml |
kukurydza | 8 minikolb |
cebula | 1/2 szt. |
Musztarda miodowa Prymat | 4 łyżki |
oliwa | 2 łyżki |
oliwki | 2 łyżki |
ogórki | 2 szt. |
jajko ugotowane na twardo | 4 szt. |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: