Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

pieczona rybka w ziolach

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

filet z dorsza 2 szt
tymianek wg uznania
Koperek suszony Prymat wg uznania
olej 2 lyzki

Przepis i sposób przygotowania na: pieczona rybka w ziolach

Filet z dorsza pokroic na zgrabne kwadraciki, każdy z kwadracików posmarowac olejem. Obtoczyc w tymianku, natce pietruszki i koperku. Zawinąć w folię i piec w nagrzanym do 200 st. piekarniku 15 minut. Mozna posolic do smaku.
Smacznego.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

cooleczka 15.04.2013 21:54
moje smaki
m1monika 31.01.2013 15:09
ale pychotka :-)
dorotka0000025 31.01.2013 12:16
dziekuje, polecam do wyprobowania
Piter 31 28.01.2013 17:25
Taką rybkę to bym zjadł.
Pomocnik 28.01.2013 16:11
fajne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak