Przepis i sposób przygotowania na: Pasztet ze śliwkami
Kroki postępowania
Polecam!
łopatka wieprzowa | 1 kg |
boczek parzony | 1/2 kg |
udko z kurczaka | 2 sztuki |
wątróbka drobiowa | 1/2 kg |
marchewka | 2 sztuki |
pietruszka | 1 sztuka |
cebula | 1 sztuka |
czosnek | 4 ząbki |
Liść laurowy suszony Prymat | 5 sztuk |
Ziele angielskie całe Prymat | 5-6 sztuk |
mąka pszenna | 1 łyżka |
tłuszcz do smażenia | |
Majeranek suszony Prymat | 2 łyżeczki |
tymianek | 1 łyżeczka |
sól | |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
bułka czerstwa | 1 sztuka |
jaja | 4 sztuki |
grzyby suszone | 1 garść |
śliwki suszone |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: