Przepis i sposób przygotowania na: Papryka duszona w śmietanie z kalafiorem i grzybami
Kroki postępowania
Na patelni rozpuścić masło klarowane i przesmażyć warzywa.
papryka zielona | 3-4 duże |
cebula | 1 duża |
kalafior | średni kawałek |
grzyby | 300 g mieszane |
papryczka chili | 1 |
sezam | 1 łyżka |
kumin | 1/2 łyżeczki mielony |
Imbir mielony Prymat | 1 łyżeczka |
śmietana 30% | 150-200 ml |
Sól ziołowa jodowana Prymat | |
masło klarowane | 2 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: