Składniki:
filety z pangi | 60 dkg |
białe wino | 1,5 szklanki |
cebula | 5 sztuk |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
mąka | 2 łyżki |
olej do smażenia | |
Bulion grzybowy | 1/2 sztuki |
prawdziwki | 15 marynowane |
filety z pangi | 60 dkg |
białe wino | 1,5 szklanki |
cebula | 5 sztuk |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
mąka | 2 łyżki |
olej do smażenia | |
Bulion grzybowy | 1/2 sztuki |
prawdziwki | 15 marynowane |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: