Przepis i sposób przygotowania na: Moja szarlotka z polewą czekoladową
Włożyć do nagrzanego piekarnika do 180 C,piec przez 50 minut.
Po upieczeniu ,polać przygotowaną wg.przepisu na opakowaniu,czekoladą.
Pokroić na porcje ,wyłożyć na talerzyki.
mąka pszenna | 1/2 kg. |
margaryna | 250 gram |
cukier | 3/4 szklanki |
proszek do pieczenia | 2 łyżeczki |
jajko | 2 szt. |
jabłka | 1 kg. |
cynamon Prymat | 1 łyżeczka |
budyń śmietankowy | 1 szt. |
mleko | 1 szklanka |
polewa czekoladowa | 1 opakowanie |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: