Przepis i sposób przygotowania na: Mięsna z makaronem , czyli zupa gulaszowa
Kroki postępowania
SMACZNEGO!
szynka wieprzowa | 500 g |
marchew | 1-2 szt |
ogórek konserwowy | 3-4 szt |
pieczarki marynowane | 12-14 szt |
makaron | 150 g |
mąka pszenna | 1 łyżeczka |
margaryna | 1 łyżka |
Kurkuma mielona Prymat | 1/3 łyżeczki |
Czosnek staropolski Prymat | 1/3 łyżeczki |
pieprz | do smaku |
czubrica czerwona | 1/3 łyżeczki |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | 2/3 łyżeczki |
olej do smażenia | 1-2 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: