Przepis i sposób przygotowania na: Makowiec japoński
Kroki postępowania
SMACZNEGO !!!!!
masa makowa | 90 dkg |
masło | 20 dkg |
jajko | 8 sztuk |
jabłka | 4 sztuki |
cukier trzcinowy | 1/2 szklanki |
kasza manna | 8 łyżek |
proszek do pieczenia | 2 łyżeczki |
rodzynki | 5 dkg |
skórka pomarańczowa kandyzowana | 5 dkg |
aromat migdałowy | 5 kropli |
biała czekolada | 10 dkg |
śmietana 30% | 80 mililitrów |
skórka pomarańczowa kandyzowana | 3 łyżki |
rodzynki | 3 łyżki |
płatki migdałowe | 3 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: