Podgrzybki suszone zmielić na proszek w maszynce do mięsa.Przesiać przez drobne sitko.Do miski wsypać mąkę,wymieszać z proszkiem grzybowym.Wbić cztery jajka i wymieszać Jeśli będzie zbyt sztywne,dolać odrobinę chłodnej wody.Wyrobić ciasto,uformować kulę i rozwałkować na cienki placek,podsypując mąką aby się nie kleiło.Pozostawić do lekkiego przeschnięcia.Mięso wieprzowe (karkówka,łopatka)i wołowinę umyć,pokroić na mniejsze kawałki i przepuścić przez maszynkę do mięsa.Bułkę tartą zalać mlekiem,poczekać,aż wchłonie płyn.Czosnek obrać,przecisnąć przez praskę.Do zmielonego mięsa wbić jajko,dodać namoczoną bułkę,czosnek i przyprawę do mięsa mielonego.Dokładnie wymieszać i uformować małe kuleczki.Na patelni rozpuścić dwie łyżki klarowanego masła i usmażyć klopsiki.Pod koniec smażenia wlać dwie łyżki kremu balsamicznego o smaku trufli i kremówkę.Doprawić do smaku solą i świeżo zmielonym pieprzem.Dusić przez chwilę,aż sos zgęstnieje.posypać pokrojoną natką pietruszki.Placek makaronowy zwinąć w rulon i pokroić w szersze paski.Zagotować w garnku osoloną wodę,wrzucić makaron i ugotować go al dente.Odcedzić.Oczyszczone borowiki pokroić w plasterki.Na patelni rozpuścić łyżkę klarowanego masła,usmażyć grzyby na rumiano.Na talerze rozłożyć makaron,na wierzch nałożyć mięsne kuleczki z sosem,posypać zrumienionymi borowikami,udekorować natką pietruszki.