Przepis i sposób przygotowania na: Krupnik z pęczakiem i sercami drobiowymi
Dodajemy pokrojone w kostkę ziemniaki i przyprawy. Gotujemy do miękkości ziemniaków. Doprawiamy do smaku solą i pierzem. Smacznego :)
serca drobiowe | 30 dkg |
kasza pęczak | 1 szkl |
ziemniaki | 5 szt |
marchewka | 2 szt |
włoszczyzna | 1 pęczek |
papryczka chili | 2 szt |
Papryka słodka mielona Prymat | |
Papryka ostra mielona Prymat | |
Kurkuma mielona Prymat | |
sól do smaku | |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
bulion | 1 litr |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: