Przepis i sposób przygotowania na: Kiełbasa z warzywami
Koncentrat pomidorowy, olej i paprykę połączyć i wymieszać. Wlać trochę tej mieszaniny na każdą porcję i posypać przyprawą uniwersalną. Zapiekać na mocno rozgrzanym ruszcie. 15-20 min.
kiełbasa śląska | 1 kg |
boczek wędzony | 25 dag |
pomidory | 2 szt |
papryka | 1 szt. |
cebula | 2 szt |
cukinia | 1 szt. |
ser żółty pikantny | 25 dag |
olej | 3 łyżki |
koncentrat pomidorowy | 1 łyżka |
Papryka ostra mielona Prymat | 1/2 łyżeczki |
przyprawa uniwersalna | 1 łyżka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: